Cash & Bank könyvelő gyakornok

Partnercégünk a világ egyik vezető berendezésgyártója és szállítója a szivattyú- és vákuumtechnika, szakterületen. Olyan debreceni nappali tagozatos, angol és mellette még egy idegen nyelv tudásával rendelkező, dolgozni vágyó diák jelentkezést várja, aki Cash&Bank könyvelő gyakornokként támogatja a csapatot.

AP pénzügyi gyakornok

Partnercégünk, amely a világ egyik vezető berendezésgyártója és szállítója, a szivattyú- és vákuumtechnika, valamint ezek komplett rendszerei szakterületen. Olyan debreceni nappali tagozatos, dolgozni vágyó diák Kolléga jelentkezést várja, aki AP pénzügyi gyakornokként támogatja a csapatot.

AP pénzügyi gyakornok

Partnercégünk, amely a világ egyik vezető berendezésgyártója és szállítója, a szivattyú- és vákuumtechnika, valamint ezek komplett rendszerei szakterületen. Olyan debreceni nappali tagozatos, dolgozni vágyó diák Kolléga jelentkezést várja, aki AP pénzügyi gyakornokként támogatja a csapatot.

Office Coordinator

Partnercégünk, amely a világ egyik vezető berendezésgyártója és szállítója, a szivattyú- és vákuumtechnika, valamint ezek komplett rendszerei szakterületen. Olyan debreceni nappali tagozatos, dolgozni vágyó diák Kolléga jelentkezést várja, aki irodai koordinátorként támogatja a csapatot.

MDM pénzügyi gyakornok

Partnercégünk, amely a világ egyik vezető berendezésgyártója és szállítója, a szivattyú- és vákuumtechnika, valamint ezek komplett rendszerei szakterületen. Olyan budapesti vagy debreceni nappali tagozatos, dolgozni vágyó diák Kolléga jelentkezést várja, aki a könyvelési problémák megoldásában támogatja a csapatot, délutáni munkavégzéssel.

Cash Collector gyakornok

Partnercégünk a világ egyik vezető berendezésgyártója és szállítója a szivattyú- és vákuumtechnika, valamint ezek komplett rendszerei szakterületen. Olyan nappali tagozatos, dolgozni vágyó diák jelentkezést várja, aki a pénzügyi csapatot erősíti.   Our partner company is one of the world’s leading manufacturers and suppliers of pump and vacuum technology and complete systems. We are looking for … Olvass tovább

Cash Collector

Partnercégünk a világ egyik vezető berendezésgyártója és szállítója a szivattyú- és vákuumtechnika, valamint ezek komplett rendszerei szakterületen. Olyan nappali tagozatos, dolgozni vágyó diák jelentkezést várja, aki a pénzügyi csapatot erősíti.

Alkalmazás Mérnök Gyakornok

Partnercégünk a világ egyik vezető berendezésgyártója és szállítója a szivattyú- és vákuumtechnika, valamint ezek komplett rendszerei szakterületen. Olyan nappali tagozatos, debreceni, angol nyelvtudással rendelkező, dolgozni vágyó diák jelentkezést várja, aki a mérnöki problémák megoldásában támogatja csapatot.

Főkönyvi Számviteli Gyakornok

Partnercégünk a világ egyik vezető berendezésgyártója és szállítója a szivattyú- és vákuumtechnika, valamint ezek komplett rendszerei szakterületen. Olyan nappali tagozatos, budapesti vagy debreceni, angol nyelvtudással rendelkező, dolgozni vágyó diák jelentkezést várja, aki a könyvelői csapatot segíti.

Bérszámfejtési Gyakornok

Partnercégünk a világ egyik vezető berendezésgyártója és szállítója a szivattyú- és vákuumtechnika, valamint ezek komplett rendszerei szakterületen. Olyan nappali tagozatos, debreceni, dolgozni vágyó diák jelentkezést várja, aki a bérszámfejtési csapatot erősíti.

Óvjuk együtt a környezetet!

Szerződj velünk digitálisan, az Online ügyintézés gombra kattintva!