UNI Smart Nyugat-Magyarország

UNI Smart Budapest és Kelet-Magyarország

Office Coordinator

Partnercégünk, amely a világ egyik vezető berendezésgyártója és szállítója, a szivattyú- és vákuumtechnika, valamint ezek komplett rendszerei szakterületen. Olyan debreceni nappali tagozatos, dolgozni vágyó diák Kolléga jelentkezést várja, aki irodai koordinátorként támogatja a csapatot.

MDM pénzügyi gyakornok

Partnercégünk, amely a világ egyik vezető berendezésgyártója és szállítója, a szivattyú- és vákuumtechnika, valamint ezek komplett rendszerei szakterületen. Olyan budapesti vagy debreceni nappali tagozatos, dolgozni vágyó diák Kolléga jelentkezést várja, aki a könyvelési problémák megoldásában támogatja a csapatot, délutáni munkavégzéssel.

Cash Collector gyakornok

Partnercégünk a világ egyik vezető berendezésgyártója és szállítója a szivattyú- és vákuumtechnika, valamint ezek komplett rendszerei szakterületen. Olyan nappali tagozatos, dolgozni vágyó diák jelentkezést várja, aki a pénzügyi csapatot erősíti.   Our partner company is one of the world’s leading manufacturers and suppliers of pump and vacuum technology and complete systems. We are looking for … Olvass tovább

Cash Collector

Partnercégünk a világ egyik vezető berendezésgyártója és szállítója a szivattyú- és vákuumtechnika, valamint ezek komplett rendszerei szakterületen. Olyan nappali tagozatos, dolgozni vágyó diák jelentkezést várja, aki a pénzügyi csapatot erősíti.

Alkalmazás Mérnök Gyakornok

Partnercégünk a világ egyik vezető berendezésgyártója és szállítója a szivattyú- és vákuumtechnika, valamint ezek komplett rendszerei szakterületen. Olyan nappali tagozatos, debreceni, angol nyelvtudással rendelkező, dolgozni vágyó diák jelentkezést várja, aki a mérnöki problémák megoldásában támogatja csapatot.

Főkönyvi Számviteli Gyakornok

Partnercégünk a világ egyik vezető berendezésgyártója és szállítója a szivattyú- és vákuumtechnika, valamint ezek komplett rendszerei szakterületen. Olyan nappali tagozatos, budapesti vagy debreceni, angol nyelvtudással rendelkező, dolgozni vágyó diák jelentkezést várja, aki a könyvelői csapatot segíti.

Bérszámfejtési Gyakornok

Partnercégünk a világ egyik vezető berendezésgyártója és szállítója a szivattyú- és vákuumtechnika, valamint ezek komplett rendszerei szakterületen. Olyan nappali tagozatos, debreceni, dolgozni vágyó diák jelentkezést várja, aki a bérszámfejtési csapatot erősíti.

MDM Könyvelő

Partnercégünk, a világ egyik vezető berendezésgyártója és szállítója a szivattyú- és vákuumtechnika, valamint ezek komplett rendszerei szakterületen. Olyan nappali tagozatos, debreceni, angol nyelvtudással rendelkező, dolgozni vágyó diák jelentkezést várja, aki a könyvelői csapatot erősíti.

Készpénz alkalmazási gyakornok Debrecen

Parnercégünk a világ egyik vezető berendezésgyártója és szállítója a szivattyú- és vákuumtechnika, valamint ezek komplett rendszerei szakterületen. Olyan nappali tagozatos, debreceni, angol nyelvtudással rendelkező, dolgozni vágyó diák jelentkezést várja, aki a készpénz alkalmazási csapatot erősíti.

Számlázási gyakornok

Partnercégünk, egy olyan amerikai multinacionális vállalat, amely ipari és környezetgazdálkodási gépek gyártásával foglalkozik. Olyan nappali tagozatos, debreceni, angol nyelvtudással rendelkező, dolgozni vágyó diák jelentkezést várja, aki pénzügyi területen a számlázási részleg mindennapos munkáját segíti.

Óvjuk együtt a környezetet!

Szerződj velünk digitálisan, az Online ügyintézés gombra kattintva!